Femeia cu barba sau barbatul cu rochie?

Nu mai e o noutate pentru nimeni ca Eurivisionul a fost castigat de ….o femeie cu barba.

E mai usor sa te iei de o femeie,e femeia mai slaba de fire de e mai usor atacata?De ce toata lumea spune ca e femeia cu barba si nu barbatul cu rochie?In fond si la urma urmei,e barbat nu?Deci barba o avea deja si rochia a venit ca element surpriza.Nu a spus nimeni ca e barbat,toata lumea o tine una si buna ca e ,,barboasa,,  ,,nebarbierita,, …dar nu e femeie deci nu pomeniti de femei ;)))))

Acu  bine ca a mai fugit si fata lui minune de acasa,ca  mai aveam putin si nu stiam daca fac bine ca ies din casa fara barba.Atat de mediatizat a fost acest personaj,ca orice stire ii i-a locul e mai buna de mii de ori.Sa nu se inteleaga ca am ceva cu domnul Minune dar de data asta ceea ce se intampla a aparut ca o minune ,ca o salvare a populatiei din Romania atacata si masacrata cu aceste imagini.

Ca sa nu facem confuzie,ca si cum cineva ar putea face vreodata….va las poza acestei minuni ale naturii si nu e vb de fam Minune!

Cine are curaj sa o asculte ,sa ma anunte si pe mine daca are voce! Pana atunci asteptam sa mai moara cate un om de calitate al tarii ,ca numai asa aflam si noi de ei  si mai aflam cate ceva ce ne-ar mari cultura generala.

Pana atunci….Sa cante barboasele ,sa se alerge clanurile si sa traiasca lumili !! :)))Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s