Sa lasam profesionistii sa faca logo-uri profesionale!

Un logo trebuie sa fie ca o carte deschisa, sa il privesti si sa vorbeasca de la sine, fara prea multe cuvinte!
Imi aduc aminte de o lectie din scoala, la ora de psihologie. Era vorba despre un grup de persoane care nu aveau habar ce li se pregateste, acestia fiind la cinematograf, urmarind un film. Pe perioada filmului, se intrerupe filmul,pret de cateva secunde. In acest timp le este prezentata imaginea unei bauturi racoritoare faimoase. Dupa vizionare si continuarea filmului, peste 80% dintre cei prezenti isi cumpara un pahar mare din sucul prezentat anterior.
Concluzia? O imagine face mai mult decat o mie de cuvinte.
Acelasi lucru fac si cei de la www.logo1.ro !!
Ei sunt cei care creeaza un logo ce prezinta intreaga firma.intreaga afacere cu o simpla imagine !
Ca si exemplu sa vedem cateva logo-uri facute pana acum…
realizare-emblema-firma-suplimente-alimentare-adams-supplements-2560
Acesta este un logo pentru suplimente alimentare.Asa cum scrie si pe imagine de altfel, insa daca acel inscris nu ar fi existat  ne-am fi dat seama de legatura cu natura datorita frunzulitei ! Ne da de inteles ca acestea sunt naturale,avand extract de plante si sunt fabricate in totala armonie cu natura.
logo-vetter-2489
Comparativ cu logo-ul anterior, acesta prezinta stabilitate, duritate si rezistenta.Culorile metalice dau impresia de forta si durabilitate.Liniile rosii trasate de-a lungul acestor litere, exprima calitatea unor servicii sau produse dar si faptul ca raman mereu printre cei mai buni.E ca si cum ar spune asta cu voce tare, datorita culorii rosii,  atat de evidente.
Alte modele se pot gasi si pe la sectiunea PORTOFOLIU ,subcategoria ,,Design logo firma!
De mare ajutor sunt si cartile de vizita,ambalajele cu logo-ul firmei. Cu cat contactul vzual al unui individ,  cu o imagine este mai des,cu atat mai mult isi va dori sa cunoasca si ce e in spatele acelui logo.
Unele lucruri le putem face singuri, ca de exemplu …sa mancam,sa mergem pe bicicleta, sa plimbam catelul.Unde e nevoie de profesionalism, lasam profesionalistii sa faca ce stiu ei mai bine.
Cei de la www.logo1.ro au o experienta de peste 10 ani si peste 500 de proiecte finalizate in Romania si strainatate, semn ca stiu ce fac si fac bine.
Un produs se vinde singur atunci cand calitatea este foarte buna insa un produs bun nu isi poate face reclama singur. Aici e nevoie de calitate si experienta, daca nu iti doresti ca firma ta sa ramana in umbra celor ce au stiut acest secret de la bun inceput.

Logo11

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s