Ai tableta si smartphone si copil demolator?

sticla-securizata
Cine nu stie cat de iubite sunt tabletele?Le iubeste toata lumea, inclusiv cei  mici. Ei le iubesc in felul lor, mai cu grija, mai fara! Cu cei mari e mai usor, le explici ca daca o zgarie este prima si ultima tableta, e ultimul smartphone. Ce te faci cand ai umblatori in patru labute, care cauta sa traga tot, sa izbeasca ,sa zgarie si sa isi arate talentele de mari pictori pe perete, tableta sau orice ai tu mai de pret!!

Nu sunt neaparat atrasi de culoare, pentru ca majoritatea acestor gadgeturi sunt negre. Nu, nu culoarea ii atrage.Sunt atrasi de stresul mamei sau al posesorului de tableta.

Ati observat ce privire arunca si cei din parc, cand cel mic se apropie si ei au smartphone-ul in mana? Se uita ca si cum ar spune, „ Nu e voie„ sau „ daca atingi, imi cumpara ai tai altul nou!„  Nu o spun ei cu voce tare dar o gandesc! (pacat ca nu putem citi si gandurile :)) )

Stiti ca stresul e boala secolului nu? Nu putem noi sa scapam de tot stresul, dar macar in ce priveste siguranta banilor investiti in tablete. Boala celor mici e sa zgarie, nu pe perete, pe canapea, sau altceva….nu ,nu,…ei au boala mare pe tablete.

iphone-5-scratch-testMare  le mai este placerea sa faca asta!!! Sa nu credeti ca numai ei pot face asta. Putem si noi la fel de bine sa le scapam ,sa punem ceva peste el,sa zgariem cu ceva. Atunci e nevoie de protectie.

Mai noi, exista pe piata folie de protie
Un filmulet de prezentare pentru a va da seama cat de usor se foloseste si ce beneficii exista!

Nimeni nu stie cat de greu este sa iti gasesti tableta zgariata! Numai cei ce au patit asta, cel putin o data au achizitionat aceste folii pentru ca istoria sa nu se repete.
Tu chiar vrei sa ti se intample si tie?
Costul unei folii este mai mic decat al unui smartphone nou sau a unei tablete noi. Cu acestea e ca in cazul sanatatii si mai bine previi, decat sa tratezi. De cele mai multe ori nu se mai pot „trata„ cand deja sunt sparte,crapate sau complet distruse.
O alta folie iti permite sa te uiti doar tu pe telefonul tau! De nenumarate ori am intalnit persoane cu nasul in tableta mea sau in smartphone, in timp ce eu scriam ceva. Acum stau fara grija pentru ca exista si Privacy Smart Protection!

2 comentarii la „Ai tableta si smartphone si copil demolator?

  1. Am trait sa o vad si pe asta. Cu siguranta urmatoarea mea achizitie o sa fie o folie de protectia cu grad militar, asa am citit pe site-ul de sus recomandat. Ai si tu un astfel de produs? Chiar e pe bune? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s