La Flanco, se poate!

Nu am considerat niciodata ca am o voce de diva si cu atat mai putin nu am sustinut niciodata ca nu sunt o fire emotiva. O sa va dati seama de acest lucru din filmuletul de mai jos, in care am testat si eu timpul in care mi se raspunde la telefon.
Cei de la Flanco au promis ca in mai putin de 40 de secunde voi reusi sa vorbesc cu un operator. Pe mine ma multumeste tot ce e si sub 4 minute pentru ca experiente neplacute am avut in trecut cu cateva servicii de call-center.
Facand abstractie de la intrebarile mele, ce par a fi taiate pe jumatate, o sa vedeti ca timpul in care mi s-a raspuns la apel a fost jumatate din cel promis. Efectiv nu am avut timp sa imi dreg vocea si am si primit raspuns. In mod normal sau anormal, aveam timp sa imi fac si o cafea dar acum a fost altfel!
Interesul acestora pentru multumirea clientilor a dat roade.
Daca in miez de noapte vi se strica frigiderul si nu stiti ce e de facut, cand il primiti pe cel ce o sa il comandati, puteti apela cu incredere la  Flanco    #suportclientinonstop  la unul din numerele afisate si pe site iar raspunsul vine inainte sa adormiti sau macar sa aveti timp sa va asezati comod.
Cine nu a avut parte de experiente in call-center unde asteptand aveai timp sa memorezi melodia din tonul de asteptare si sa stii si cine o canta, nu stie ce mult inseamna sa ti se raspunda pana intr-un minut!
Felicitari #Flanco, asta denota respect pentru clienti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s