Cum se decurca o femeie la cumparat materiale de constructii

Sotul meu are o boala cu spatiul de depozitare. La el totul trebuie sa fie pus la punct. Va puteti imagina o magazie in care fiecare cleste are cuiul lui , fiecare surub e in cutia lui? E ca intr-un magazin. Daca il suni noaptea si il intrebi unde e clestele de taiat sarma iti spune indicatii exacte…

-Faci doi pasi de la intrare, in raftul al doilea de sus in jos, in cutia albastra sau primul cui(dupa caz).
Cand credeam ca s-a linistit , s-a gandit el ca s-ar extinde putin cand ajunge in iarna acasa si eu sa ii prgatesc din timp materialele necesare.
Hai mai, tu vorbesti serios???
Stiu sa cumpar posete si pantofi dar nu si materiale de constructii!!
Ca sa nu il supar, zic ok! Si incep sa intreb de unde sa iau , unde e mai ok sa vad niste preturi…ca habar am! Nimeni nu mai are timp sa te ajute, asa ca descurca-te femeie singura!
Il intreb pe tata daca nu ma poate duce la un depozit la iesire din oras, ca sa vad ceva materiale pt magazie, in speranta ca ma pot descurca si sa ii fac sotuluio surpriza.
Supriza mea a fost si mai mare cand tata habar avea de acel depozit, ca stie el un altul dar au program scurt si sa mergem in alta zi. Mie nu prea imi place sa astept si daca am o treaba serioasa de facut, e musai sa o fac repede ca sa ma scap de stres. Deci sa continui cautarea. Am gasit un depozit dar nu aveau ce cautam eu, tabla de acoperis era altfel decat imi trebuia mie si nu stiau daca mai primesc si alt model.Nu era bine deloc. Trebuia facut ceva…repede!
Si cum gandeam eu asa la o solutie rapida, zic, daca sunt atatea prostii pe internet, poate gasesc si cele necesare mie!
Dau si caut si gasesc materiale de construcții de cea mai buna calitate .
Bingo! Am gasit tot ce aveam nevoie!
Am gasit si tabla pentru acoperis , la fel ca ce-a pe care o are deja pe magazie.
El extinde magazia dar eu ma gandeam sa imi fac un moft mic pentru  ,,deranjul,, meu de a sta pe internet pentru cateva cumparaturi necesare lui si sa imi i-au o cabina  pentru dusul unde ma rasfat 🙂

Abia astept sa renovam terasa. Cu un depozit online iti poti face diverse proiecte, comod de pe calculator sau de pe telefon!

Ador tehnologia!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s