Eleganta te face de neuitat?

       Dupa cum spune si ,,Dictionarul explicatuv al limbii romane,elegant inseamna …ELEGÁNT, -Ă, eleganți, -te, adj. 1. (Despre îmbrăcăminte) Făcut cu gust, frumos; (despre oameni) care se distinge prin armonia și bunul gust al îmbrăcămintei. 2. (Adesea adverbial) Care se deosebește prin armonia formei, prin îmbinarea plăcută a elementelor, printr-o sobrietate plină de gust. ♦ Fig. Plin de tact, lipsit de brutalitate. — Din fr. élégant, lat.elegans, -ntis. 

Mai pe scurt,eleganta implica bun gust in materie de imbracaminte dar si de comportament.Poti fi elegant si daca stii sa te porti natural,sa fii limitat intr-o discutie si sa stii unde iti este locul.Un costum fin nu acopera o gura sparta din care curg vorbele fara noima.

Cine isi doreste sa fie elegant?

Cred ca toata lumea,mai devreme sau mai tarziu,la prima intalnire,la o seara intr-un loc special,la banchetul de final de an scolar sau…la botezul copiilor.Aici fac referire atat in materie de imbracaminte cat si de comportament.Cand ne dorim sa fim de neuitat ,trebuie sa hipnotizam prin simpla prezenta,gesturi,vorbe bine alese dar pe masura propriului IQ ,nu doar teatru.! Trebuie sa fii capabil de vorbele marete,de  alegerea limbajului.Cine e sobru,poate fi si elegant dar trebuie sa fie lipsit de brutalitate.

To#BeUnforgettable   ,e atat de simplu si natural.Nu e nevoie sa te incarci de artificii ce nu te caracterizeaza.E nevoie sa fii tu,simplu si atent la ce faci,ce spui si cum arati.Atat de simplu si totusi….parca mai este nevoie de ceva.

In completare vin cei de la Armani cu un parfum elegant…Imagine

 

O imagine cat o mie de cuvinte!! Linii fine si care ascund atat de multe,mister si eleganta,combinate!

Vrei sa aflii secretul? Ai aici explicatia elegantei in stilul Armani Code http://www.douglas.ro/armani-code-ice-avanpremiere/

      Eleganta ramane oarecum un mister ,e nevoie ca fiecare din noi sa o perceapa si sa o inteleaga in stilul propriu!

 

 

Un comentariu la „Eleganta te face de neuitat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s